Meerijden met Lentekind.

lentekind meerijdenMooie liedjes… Eigenlijk verhaaltjes. Verteld, gefluisterd of geschreeuwd. Avonturen en liefdesverdriet, hoop en woede, vrolijk en bedrukt, euforisch en verlegen. Dat is Lentekind.Hun single ‘Meerijden’ kwam vorige maand uit en is nu voorzien van een clip.

 

Meerijden beschrijft een liefde, een grote liefde. In hun clip wordt deze vertegenwoordigd door het oude echtpaar. Elkaar gevonden en elkaar vastgehouden. De angst om niet samen te kunnen blijven is zo groot dat ze besluiten samen de rit te eindigen voordat het wordt afgenomen. Ze hebben elkaar gered van de eenzaamheid en slaan vleugels wijd open…

En wie denkt, die zangeres die komt me bekend voor…. Marjet van den Brand …. Ze maakte furore tijdens haar deelname aan het derde seizoen van The voice of Holland.

 

Deze video is met een visie, zorg en liefde gemaakt, maar kan schokkende beelden bevatten. Heb je op welke manier dan ook te maken met zelfdoding? Wacht dan niet en zoek hulp!
Bel in Vlaanderen naar telefoonnummer 1813 of kijk op www.zelfmoord1813.be. Woon je in Nederland en heb je behoefte aan een gesprek, bel dan naar 113 of kijk op 113online.nl

Volg Lentekind op social media!
Facebook: http://facebook.com/ikbenlentekind
Twitter: http://twitter.com/ikbenlentekind
Instagram: http://instagram.com/ikbenlentekind