25-jarige artiestenjubileum Gea Hulshof, Lucas & Gea

lucas en gea MaritaStegginkTer ere van haar 25-jarige artiestenjubileum werd Gea Hulshof dit weekend in het zonnetje gezet. Ze ontving een prachtige bos bloemen en een fotocollage van haar man Lucas. In hun verkeringstijd begon Gea te oefenen met zingen als Lucas aan het werk was. Het zingen ging haar goed af en Lucas opperde al snel het idee om samen op te gaan treden.

 

Toen het grote succes aanbrak met de hit ‘Steeds weer huil je’ was dat voor Gea wel even wennen. Al die mensen die de tekst uit volle borst meezingen, dat is super leuk. De hoogtepunten uit haar carrière zijn voor Gea de optredens tijdens Lowlands in 2003, de Tros-muziekfeesten en De Zwarte Cross.

In de afgelopen vijf jaar hebben Lucas en Gea veel aandacht besteed aan het coachen van nieuw talent. Vanaf nu gaan ze zich meer op hun eigen carrière richten en ligt de focus weer op eigen liedjes. Voor grote talenten blijven ze echter altijd openstaan.

Facebook Lucas & Gea.