2015, het jaar van Tino Martin.

tino martin 2015Als er één naam van een artiest als een storm over ons land waaide in 2015 dan is het wel de naam van het nieuwe Nederlandstalige fenomeen TINO MARTIN! Hij groeide in korte tijd uit tot de meest geboekte artiest van Nederland en was op vrijwel elk evenement en festival de grootste publiekstrekker.

Zijn hits werden op Spotify al bijna 2 miljoen keer gestreamd en op YouTube meer dan 3 miljoen keer bekeken. De grote doorbraak kwam met het nummer ‘JIJ LIET MIJ VALLEN’ , dat inmiddels niet meer is weg te denken uit het muziekmenu van de Nederlandse horeca. Zijn eerste album dat oktober j.l. verscheen kwam in de Mega Top 100 album charts binnen op nr. 5 en zijn meest recente single ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ stond binnen 1 dag na release al op nr. 2 achter Justin Bieber. Ook door alle aandacht via Radio (RADIONL, Radio 2, alle regionale zenders enz.) en TV (AVRO/TROS Muziekfeest op het plein, Hart Voor Muziek, Toppers Van Oranje enz.) kan het niet anders dan dat het Nederlandse publiek grootschalig voor hem is gevallen!

2016
Na zijn twee uitverkochte concerten in de Schouwburg van Amstelveen in oktober komt er in april 2016 een vervolg in de Heineken Music Hall, waar hij zich in een nog grotere setting zal presenteren.