Zoals ik ben’ nieuwe CD Frank Smeekens!

frank SmeekensvoorzijHet is alweer 15 jaar geleden dat de Brabantse zanger Frank Smeekens zijn eerste geluidsdrager op de markt bracht. ‘Kleine dingen’ zo heette de eerste single destijds uitgebracht in 2000 door deze zingende elektromonteur. Inmiddels zijn van deze in 1974 geboren zanger, die op de bühne debuteerde bij voetbalclub GSBW uit Goirle, al diverse singles en albums verschenen.

Frank Smeekens is een sympathieke allround zanger en entertainer. De laatste jaren slaagde de Tilburgse zanger er keer op keer in met opvallende producties als ‘Laat de zon op je schijnen’, ‘Laat ons dromen’, ‘Ik ben van jou’, ‘Met jou alleen’ te komen die landelijk de aandacht trokken.
Het nieuwe CD album van Frank Smeekens kreeg de titel ‘Zoals Ik Ben’ mee. Op het schijfje staan 13 prachtige Nederlandstalige liedjes inclusief de hierboven genoemde singles en een swingende Engelstalige Jukebox medley als toegift. Gevarieerd van swingende rock ’n roll tot het gevoelige levenslied en van de polonaise tot nummers met moderne hedendaagse sound, en allen afkomstig uit de studio van DJ Goldfinger/Waylon v.d. Heijden. Vanaf 9 oktober is het album ‘Zoals Ik Ben’ van Frank Smeekens zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Het schijfje is deze dag overigens officieel gepresenteerd met een groots feest in het Willem II stadion in Tilburg. Artiesten als Willem Barth, John West, Jaman, Alex, Samantha Steenwijk, Ferry de Lits, Henk Dissel en John de Bever, zullen de release van dit schitterende album vanaf de bühne gaan ondersteunen! ‘Zoals Ik Ben’ van Frank Smeekens is opnieuw zo’n een uitstekend Rood-Hit-Blauw product!

Tracks: 01.Blijf Vannacht Bij Mij – 02.Het Maakt Niets Uit – 03.Kleine Dingen – 04.Kan Ik In Jou Geloven – 05.Dans Een Keertje Met Mij – 06.Laat De Zon Op Je Schijnen – 07.Het Leven Blijft Mooi – 08.Ik Wil Jou – 09.Laat ‘t Weer Zo Zijn – 10.Laat Ons Dromen – 11.Kom Eens Dichterbij Me – 12.Met Jou Alleen – 13. Ik Ben Van Jou – 14.Jukebox Medley

De CD ‘Zoals ik ben’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.