Wolter Kroes heeft lied bij uitschakeling Oranje.

wolterbymarita4480a145Voor Wolter Kroes loopt de agenda altijd extra vol als het Nederlands elftal weer in actie komt tijdens een WK of EK, maar het lijkt erop dat we volgend jaar niet gaan. “Het is een drama”, vertelt de volkszanger in RTL Boulevard.

Wolter kreeg gisteren een telefoontje van Edwin Evers. De radio-dj vroeg de feestzanger om alvast een nieuwe versie te maken van zijn grote hit Viva Hollandia voor als het Nederlands elftal straks misschien wel niet door gaat naar het EK in Frankrijk volgend jaar.

De volkszanger is meteen aan de slag gegaan in zijn studio. Wolter Kroes liet alvast een stukje horen. “We zijn er niet bij en het is een drama. Een zomer Viva Hollandia”, zingt de muzikant. “Ik ben er niet trots op dat ik dit moet maken. Het is een drama.”.

Bron RTL Boulevard