Wint nieuwe Sinterklaashit de Gouden Pepernoot Trofee?

marjolein -Lieve-Sint-en-PietTerwijl hier de bladeren net van de bomen vallen, is het in Spanje alweer een drukte van jewelste! Want niet alleen moet de reis naar Nederland en België weer worden geregeld; ook de cadeautjes moeten worden ingepakt, het strooigoed moet worden gebakken en moest er de afgelopen tijd gewerkt worden aan een swingende Sinterklaashit…

De Pieten hebben namelijk dit jaar een onderlinge wedstrijd bedacht…! En daar zijn ze ook heel erg druk mee. Wat wie o wie kan het leukste nieuwe sinterklaasliedje bedenken en daarmee heel
Limbricht, nee wat zeg ik… Heel Limburg,.. nee wat zeg ik heel Nederland…. nee wat zeg ik…. heel Nederland en België aan het zingen en dansen krijgen?! De prijs is namelijk niet mis! Het gaat om de Gouden Pepernoot Trofee!
Iedere Piet wil deze trofee wel in zijn slaapkamer hebben staan. Daarom in het grootste geheim, tijdens een bliksembezoek aan Nederland hebben de discopieten de hulp ingeroepen van de jonkvrouwe van Kasteel Limbricht. (Het kasteel waar Sinterklaas ieder jaar logeert) En samen hebben ze een nieuw lied gemaakt met te gekke gebaren. En als ze nu iedereen aan het dansen krijgen, dan weten ze bijna zeker dat zij dit jaar met die Gouden Pepernoot Trofee naar huis gaan.
Wil jij de discopieten helpen om er een groot succes van te maken? Download dan de single “Lieve Sint en Piet”, gezongen door Marjolein Dammann via een van de bekende Nederlandse downloadsites, zoals iTunes of Zazell!