Willem; ‘Als Ik’

willem cd presentatieOp 15 November 2015 gaat het gebeuren voor de Almelose Zanger Willem. Een prachtig nummer, een super tekst en super gezongen. Willem begon al vroeg met zingen, als kleine jongen pakte hij al die de microfoon en geen lied was te veel. Ondertussen reist Zanger Willem naar vele plekken in Nederland, waar die super optredens wegzet.
Nu na jaren dan nu eindelijk een echte single met als titel ‘Als Ik’. Het is een cover geworden van The Kelly Family. De single wordt gepresenteerd in Den Ham ( De Beuk, Dorpsstrrat 7) De zaal is open 13.00 uur. De aanvang is om 14.00 uur. In de voorverkoop zijn de kaarten 5 euro.  Aan de kassa 7,50 euro
Deze middag zullen er geweldige artiesten zijn waar je van kunt genieten. O.a. Het duo Picobello, Richard Witter, Roy Otters, Frans en Tanja, Johnny Bolk, Kristen Gerrtis,Louisia, Huub Bieckman, Anita Hulshof en Rene Jansen.
De presentatie is in handen van Marcel Veldman.

willem cd presentatieEr zijn nog enkele kaarten meld je dan even op zijn fb pagina.
https://www.facebook.com/awbikes.schoemakerw?fref=ts
Voor boekingen mail dan naar
louise2004@live.nl.