‘Weet Je Wat Het Is’ in de Heineken Music Hall

NIELSON_HMHOp 12 maart staat Nielson voor het eerst met zijn eigen show in de Heineken Music Hall tijdens de eerste editie van ‘Weet Je Wat Het Is’. Het evenement – Weet Je Wat Het Is – wordt een avond vol hits waar hij niet alleen zijn eigen liedjes speelt, maar ook covers zingt. Nielson;

“Ik heb zelfs diverse gastartiesten uitgenodigd om op het evenement te komen spelen. En om het af te maken geef ik na afloop ook nog eens een vette afterparty die gehost wordt door niemand minder dan Coen & Sander.”


Na twee jaar hard werken en muziek schrijven vond ik dit een logische stap in mijn carrière. Ik speelde al een tijdje met de gedachten om een evenement te organiseren waarin mijn hits en covers, samen met leuke gastartiesten de basis vormen voor een feestelijke zaterdagavond. Van jongs af aan vind ik het namelijk al heel vet om bestaande hits naar het Nederlands te bewerken en ze te voorzien van een eigen sound. Ik hoop dan ook tijdens dit evenement een andere kant van mijzelf aan het publiek te laten zien.
Omdat ik voornamelijk mijn fans een fantastische avond wil bezorgen wil ik iedereen ook betrekken bij verschillende onderdelen van het concert. Zo kan jij mee stemmen op onder andere liedjes voor de setlist van het evenement en de aankleding van het decor.

Wow, wat vind ik het ontzettend spannend en kijk ik hier naar uit. Voor mij is dit de absolute kroon op mijn werk en een heel bijzonder hoogtepunt in mijn carrière.
Wil jij hierbij zijn? Koop je kaartje dan door de klikken op de onderstaande link:

http://bit.ly/WJWHItix

NIELSON_HMH