Volkszanger Antonio in film KONINGSDAG van Emmy-winnaar Steven Wouterlood.

Antonio -Niemand op de wereldKoningsdag is de eerste speelfilm waar volkszanger Antonio uit Veenendaal in te zien zal zijn. Antonio heeft een rol als fan van Kelvin gekregen. Kelvin is een jongen van 11 jaar die graag zanger van het levenslied wil worden en word vertolkt door Justen de Wildt uit Veenendaal, de vader van Kelvin is niemand minder dan Gouden Kalf winnaar Martijn Fischer .
Tijdens de film hoor je ook de single van Antonio – Niemand op de wereld die van zijn album afkomt ”Omdat ik van je hou”. Het nummer Niemand op de wereld zal gebruikt worden in de film en zal tevens ook op single uitkomen.  De release van zowel de single als de clip zullen gelijk uitkomen met de film.  De single is geproduceerd en opgenomen in de Manfred Studio’s van Manfred Jongenelis waarmee Antonio ook het hele album heeft opgenomen. ‘Koningsdag’ is ook de openingsfilm van het Cinekid festival op 15 oktober 2015
Koningsdag
Tussen een feestvierende menigte verkoopt de elfjarige Younes de auto-onderdelen van zijn vader. Terwijl de dag in het Amsterdamse park verstrijkt, voldoet Younes met steeds meer tegenzin aan vaders verwachtingen. Als pal tegenover hem het even oude volkszangertje Kelvin komt optreden, ontdekt Younes dat hij hierin niet de enige is. Dan ziet hij hoe Kelvin een drastisch besluit neemt, waardoor ook Younes Koningsdag niet kan eindigen zoals ie begon.

Younes wordt gespeeld door Walid Taha El Idrissi (10), die ter voorbereiding raples heeft gehad van Baas B (Bart Zeilstra). Kelvin wordt gespeeld door Justen de Wildt (11), die al aardig wat ervaring heeft als volkszanger. Naast deze twee muzikale jongetjes hebben we nog een ander muzikaal talent gevonden die een rol zal spelen in de film. Johan Wiersma (13) zal de rol van Tijn gaan spelen en zal met zijn accordeon een rode draad zijn door het verhaal. Johan heeft onder andere opgetreden met Andre Rieu voor de Zapp Music Challenge. In dit filmpje speelt Johan, toen nog 11 jaar, de Libertango. Regisseur Steven Wouterlood heeft speciaal voor de film een lied geschreven met de titel ‘Alles voor jou’ wat door Justen de Wildt in de rol van Kelvin wordt uitgevoerd.

Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door het Mediafonds en Zapp in het kader van het project Nu-of-Nooit en wordt rond de jaarwisseling uitgezonden bij Zapp op NPO3.

Regisseur, producenten en schrijvers wonnen met Alles Mag een keur aan internationale prijzen; een International EMMY award en awards op het TIFF in Toronto, het Tokyo Kinder Film Festival, Cinekid, Olympia Film Festival in Griekenland, het 60th International Short Film Festival in Oberhausen en was op het Nederlands Film Festival 2014 genomineerd voor een Gouden Kalf.