Van Mike denkt groot.

VanMike denk groot‘Denk Groot is de nieuwe single van zanger / gitarist VanMike. De tekst van zijn eerste single slaat terug op hem als persoon en de weg die hij kort geleden is ingeslagen. Inmiddels heet VanMike al in diverse bands mogen optreden, maar nu heeft hij de stap gezet om met zijn eigen werk op een podium te staan. VanMike;

“ Ik durfde de stap lange tijd niet te zetten. Op een gegeven moment ging de knop om. Als je zelf niet groot durft te denken kom je nergens en zul je altijd denken; “wat als…”. Voor iedereen die al lang iets in zijn hoofd heeft wil ik zeggen; “Sta op! Denk groot en doe wat je echt wilt doen.”

 

 

Op 30 oktober 2015 presenteert hij zijn showcase! Met natuurlijk zijn nieuwe single “Denk Groot! Om 21.30 uur in De Baron in Dedemsvaart.

 

van mike denk groot