Tweede single Princeton is een feit.

princetonPrinceton is een pop-rockband uit Delft, die zo maar eens erg populair kunnen gaan worden. Hun eerste single ‘Not Invited’ kwam afgelopen zomer uit. Invloeden uit de Amerikaanse southern rock, blues en country zijn terug te vinden in de arrangementen en de toegankelijkheid van hun songs maakt dat een breed publiek zich hierin herkent.
De logische vervolgstap voor Princeton is het opnemen van hun debuutalbum. Teruggetrokken in een sfeervolle oude studioboerderij in het groene hart van Nederland namen de heren van Princeton dit debuutalbum op. De band werkte samen met topproducers Michel Schoots (o.a. Racoon, Kane, Di-rect) en Sven Lens (o.a. Willie Nelson, Snoop Dogg, Trijntje Oosterhuis en Nelly Furtado) om een eerlijke, no-nonsense en bovenal organische plaat op te nemen. Dat is alleen mogelijk doordat de band de songs live heeft ingespeeld. Niet overdub na overdub maar -gewoon- op record drukken en de band laten spelen. Zó vang je de live interactie en ambiance. Deze ambiance is meteen één van de kenmerkende punten van de band. Vanaf het vroege songwriting- en preproductieproces tot de uiteindelijke plaat én live optredens is dit terug te horen.

De tweede single ‘Heroes’ afkomstig van het debuutalbum ‘Autumn Skies’, is nu een feit;

 

 

Princeton bestaat uit;
Presley Roozenburg // Vocals – Gitaar – Piano
Erik Grosheide // Bas – Backingvocals
Alex Grosheide // Gitaar – Backingvocals
Rob Reintjes // Gitaar
Jorg van Bleiswijk // Drums

 

http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1042184

 

 

 

.