Timothy ft. Tricky Gullivan – Stop de tijd

TimothyftTrickyGullivanStopdetijdWebsiteToen de in Vlaardingen geboren en getogen Timothy, Tricky Gullivan belde voor een samenwerking, hoefde hij niet heel lang na te denken. Timothy, ook wel bekend van zijn nominatie voor The Music Matters Award in 2008 en als zanger in het achtergrond koor van Roel van Velzen bij Vrienden van Amstel Live 2007.

 

Aangezien de heren het podium wel vaker hebben gedeeld, is er veel lol beleefd aan het schrijfproces en tijdens de opnames van de videoclip. Het resultaat is een melodieuze song met een hele lekkere vibe en een verhaallijn waar iedereen zich wel in zal kunnen herkennen.

De heren kregen hulp van Yukio Motohashi, geen onbekende in de muziek wereld! Samen met hem is hard gewerkt om de productie een extra beleving te geven.