Symphonica in Rosso van start a.s. vrijdag.

symphonica in rosso 2015De Symphonica in Rosso 2015/2016 concerten staan voor de deur! Nog heel even en dan gaat het los. Naast Marco zullen er ook een hoop gastoptredens zijn!

 

Zoals te lezen is op de website van Marco Borsato, zullen er verschillende gastoptreden zijn:

“Niemand minder dan zanger Zucchero zal afreizen naar de Ziggo Dome! Zucchero is onder meer bekend van de songs ‘Senza Una Donna’, ‘Diamante’ en ‘II Volo’. Maar er komen ook gasten van eigen bodem. Jeroen van Koningsbrugge zal het nummer ‘Wit Licht’ komen zingen. Dit nummer vertolkte Jeroen op zo’n geweldige manier tijdens The Passion dat hij dit nog eens een aantal keer over mag doen in de Ziggo Dome! Ook de meiden van O’G3NE zullen met hun mooie stemmen de sterren van de hemel komen zingen in de Ziggo Dome. Deze meiden hebben nadat ze The Voice of Holland seizoen 2014 wonnen al een aantal mooie nummers uitgebracht en hiervan zullen ze ongetwijfeld wat laten horen. En dit is nog niet alles, want er komen nog meer gastartiesten, wat dacht je van Kim Spierenburg en Cheyenne?”

 

http://www.ticketstarter.nl/symphonica-in-rosso-tickets