Succes voor danseres uit de Dikdakkers Kids Shows

dikdakkers persAismé de Beer, vaste danseres in de kindersshows van de Dikdakkers (Snappie, Cowboys & Indianen en Pepernotenshow), werd zaterdag j.l. de winnares van de Timor Thuis Challenge (TTC)! Deze challenge kon je volgen via de app, gelinkt aan het programma Dance Dance Dance op RTL4.

 

De Dikdakkers, bekend van grote hits als Cowboys en Indianen, het Vliegerlied en de Dikdakkersdans, reageerden enorm verheugd op dit succes en feliciteren Aismé met het behaalde resultaat.
Wilt u haar eens live aan het werk zien tijdens één van de kindershows van de Dikdakkers, neem dan contact met ons op. Niet alleen in de komende sinterklaasperiode maar in elk seizoen hebben de Dikdakkers een passende kindershow voor u in petto.

http://www.bmebookings.nl/pepernotenshow/