SAMEN DOOR” NIEUWE SINGLE 3JS

3 js Samen-Door-Single-3JSVandaag 16 oktober verschijnt de nieuwe 3JS single “Samen Door”. Deze uiterst radiovriendelijke en toegankelijke plaat is de voorloper van het op 13 november te verschijnen nieuwe studioalbum “7”.

“Samen Door”, met z’n typische westcoast-country-sound, komt voort uit een van de schrijfsessies die 3JS een klein jaar geleden hadden met diverse songwriters in L.A., waar zij inspiratie opdeden door nieuwe invloeden te koppelen aan hun eigen schrijfwijze van songs. Het nummer was oorspronkelijk Engelstalig en heette: ’The Same Road’. Jan Dulles: ‘De Engelse tekst ging over de twijfel die ontstaat als liefdesrelaties al een aantal jaren voortkabbelen. Je twijfelt, maar je weet alles van elkaar en hebt zoveel lief en leed gedeeld. Waarom zou je dan niet op dezelfde weg doorgaan tot het einde? Dat tekstidee hebben we gelukkig in stand weten te houden in de Nederlandse vertaling.’

Voor de productie van “Samen Door” en de overige liedjes op het album “7” vonden 3JS een duidelijke klik bij producer Attie Bauw, die een enorme staat van dienst heeft door zijn werk met o.a. Racoon, The Nits, De Staat, maar ook The Scorpions en Maceo Parker. De single verschijnt vandaag fysiek en digitaal.