RUBY VAN URK GEEFT EXCLUSIEF OPTREDEN VOOR MARINE TROEPEN

ruby van urkHet zijn spannende tijden voor zangeres Ruby van Urk. Ruby kennen we natuurlijk als een van ‘De Meiden’ waarmee ze met “Zomer”, “Kerstfeest” en “Weekend” flinke hits wist te scoren. Naast De Meiden is Ruby druk met haar solo carrière.

Momenteel wordt haar solo single “Kleur De Dag” volop gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders en videoclip kanalen, wat leidt tot een drukke agenda met solo optredens door heel het land, maar ook daarbuiten. Zo gaat ze op uitnodiging van Defensie optreden voor de mariniers troepen die de piraten bij Dubai hebben verjaagd. De missie is gedaan en ze varen terug vanuit Dubai naar Malaga, waar de vloot bij een groot “welkom thuis” feest worden verwelkomd met een exclusief optreden van Ruby van Urk.
Ruby is ook al aan het nadenken voor de opvolger van haar successingle “Kleur De Dag”. Speciaal hiervoor is BumaNL winnaar, de populaire zanger en songschrijver Jeffrey Heesen in de pen geklommen om voor Ruby een knaller van jewelste te schrijven. Dit betekent echter niet dat De Meiden ter ziele zijn. Samen met haar collega’s Theresa Stam en Judith Peters is Ruby alweer volop aan het brainstormen over een nieuwe single van het populaire damestrio. “De onderlinge sfeer is fantastisch en het is een genot om met zulke fijne collega zangeressen te werken en inmiddels zijn we dikke vriendinnen geworden” aldus Ruby.
Ruby van Urk heeft haar sporen ruimschoots verdiend als zangeres. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op als solo zangeres en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge.