RIK NIJMAN – DIT IS ONS MOMENT

rik nijman momentDe in 1994 in Apeldoorn geboren zanger Rik Nijman begon zoals velen achter de draaitafels waar hij verjaardagen, feesten en partijen van muziek voorzag. Wat later raakt Rik ook als zanger bevriend met de microfoon. Vrij snel bleek toen al dat hij met entertainen en zingen overal het aanwezige publiek voor zich wist te winnen!

Rik krijgt bekendheid als -de zingende barkeeper- want al op jonge leeftijd maakt hij door zijn ouders kennis met het horecavak. Dat Rik het zingen heel serieus neemt blijkt uit het feit dat hij zanglessen is gaan volgen en gaat deelnemen aan talentenjachten.

Bij “Jantjes Verjaardag” in Amsterdam, waar hij de finale wist te halen overigens, kreeg hij zoveel positieve reacties van zowel publiek, jury als van bekende zangers uit het circuit, dat Rik besluit dat hij eigen nummers wil gaan opnemen. Zo verschijnt in 2014 zijn debuutsingle ‘Want als ik A zeg, zeg jij B’ en dit jaar zette Rik een grote stap middels de successingle ‘Ik Laat Me Niet Leven’ waarvan de videoclip nu al meer dan 75.000 keer is bekeken. Uiteraard smaakt dit succes naar meer en om die reden dook hij The Boom! Studio van Frank Verkooyen in Breda in om daar zijn derde single getiteld ‘Dit Is Ons Moment’ op te nemen. De verwachtingen zijn hooggespannen want met deze catchy, lekker dansbare en swingende latin single hoopt Rik minstens zoveel succes te gaan oogsten als met de voorganger.