Realitysoap Wesly Bronkhorst ‘Op Weg’ mega populair!

wesly bronkhorst op wegEen kijkje in het dagelijkse leven van zanger Wesly Bronkhorst. Sinds vier weken geeft de zanger wekelijks online een kijkje in zijn leven en iedere week worden de afleveringen beter bekeken. Elke woensdagmiddag plaatst de zanger een nieuwe aflevering op facebook en YouTube.
Alles komt voorbij, de optredens, de fans, familie, de band met de kinderen en iedere afleveringen bevat steeds weer een dosis humor, echtheid en liefde voor muziek maar het is vooral Wesly & Ray Op Weg.  Op Weg is tevens de titel van het album waar Wesly de afgelopen twee jaar aan gewerkt heeft en wat op 20 november uitkomt.

Twee jaar na zijn laatste album “Wesly Bronkhorst” Komt de populaire zanger met een ijzersterke opvolger. Het nieuwe album is alweer het derde album van Wesly en is er een die recht uit zijn hart komt. Met hart en ziel is er gewerkt aan dit album dat is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Op het nieuwe album staan naast de reeds verschenen single’s “Ik Ga Maar”, “Vaya Con Dios”, ”Mooiste Van De Klas” en “Zo Verwend” nog twaalf prachtige nieuwe nummers.

Bekijk hier aflevering 4:

 

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl