Patrick van Eijk en DJ Leksie brengen onvervalste meezinger

PatrickvanEijkftDJLeksieZingmetmemeeDe een zingt de sterren uit de hemel, en de andere draait de pannen van het dak. Al jarenlang zijn Zanger Patrick van Eijk en DJ Leksie overal te vinden. Menig café en discotheek is met hun vakkundige entertainment al uit zijn voegen gebarsten van enthousiasme.

DJ Leksie kent u misschien van een van de vele locaties waar hij draait, of van bijvoorbeeld de dubbel cd Après-ski hits top 100, die hij mixte.

Zanger Patrick van Eijk stond al in zalen en cafés van Gran Canaria tot aan Zwolle. Wellicht kent u hem nu nog niet, maar zijn stemgeluid en zangtechniek zal u verbluffen! Patrick is, zoals wij dat noemen “een rijzende ster aan de horizon”. Hij zet alles op alles om perfectie te bereiken. Zo heeft hij zangles gehad bij Babette Labeij zang en Performingschool in Amsterdam. Hier kreeg hij zangles van iemand die iedereen in Nederland inmiddels wel kent: Caroline van der Leeuwen (beter bekend als Caro Emerald).

Nu hebben Patrick van Eijk en DJ Leksie de handen ineen geslagen. Het doel was een onvervalste meezinger te maken. Dan helpt de titel: “Zing met me mee” natuurlijk al enorm mee. Deze cover van George Baker’s Sing for the day is opzwepend en echt 110% feest.

Muzikaal is ook een hele rits bekende muzikanten van stal gehaald: Zo heeft Dian Senders de backing vocals gedaan, Rolus Karssen de accordeon voor zijn rekening genomen, en Martijn de Laat de blaaspartijen ingespeeld. Een echte top productie dus, die afkomstig is van Strictly Music uit Waalre.