Pake Wiebe & De Erfenis gaan voor 200D.

pake wiebe en de erfenisWiebe KristĀ  is DJ/Presentator en zingt soms voor de hobby. Hij zit meer dan 45 jaar in het vak en deed dat in de horeca, drive-in shows ( o.a. voor Veronica) en sinds zijn 17e op een aantal radiozenders in binnen en buitenland. Tegenwoordig elke vrijdag en zondag op Hollandfm.eu. Audio/video monteren is zijn lust en zijn leven.

Je hoort hem ook op regionale zenders in reclameblokken en op evenementen als speaker. In de vorige eeuw riep hij ooit een echt plaatje te zullen opnemen. In al die jaren werd met elkaar een heel album bij elkaar gezongen (dat nooit uitkwam) met een plaatselijke feestweek hit die men al 30 jaar meezingt, Bauer in het Fries en een lied dat zelfs de Honeymoonquiz haalde.
Al enige tijd ligt de tekst van dit nummer op de plank en het moest maar eens heven! Het onderwerp is actueel en gaat over de stinkende diesel die de stad niet meer in mag. De videoclip toert door mooie plekjes in Friesland en mede daarom is gekozen voor Pake Wiebe als artiestennaam. De Erfenis is een verhaal apart. De single is een knipoog naar Den Haag en de HD videoclip (op You-Tube) is in dubbel opzicht een lust voor het oog.