Onder toeziend oog van Marco Borsato en Ton Dijkman brengt Mell een nummer uit geschreven door Douwe Bob

MELL-Cover-In 2014 beloofde voormalig The Voice coach Marco Borsato dat het nummer “I See Your Eyes Everywhere”, die door niemand minder dan Douwe Bob is geschreven, zou worden opgenomen en uitgebracht.
Ondanks dat Mell werd uitgeschakeld in de kwartfinales bij het vijfde seizoen van  The Voice of Holland, beloofde coach Marco Borsato het nummer uit te brengen. Marco Borsato maakte deze belofte waar en ging samen met Mell de studio in van Arnold Muhren. De productie lag in handen van Marco Borsato en Ton Dijkman. Mathijs van Duivenbode heeft ook meegeschreven aan dit nummer.
Gisteren, op de 22e verjaardag van Mell, ging de single en videoclip “I See Your Eyes Everywhere” officieel in release.  “Een mooier cadeau kan je je toch niet wensen?!!!” aldus Mell.

Officiële website: www.mellmusic.nl