Onder de vleugels van Marianne Weber presenteert Klazina Jonker: ‘Toeval Bestaat Niet’

Print

Klazina Jonker presenteert vol enthousiasme haar single ‘Toeval Bestaat Niet’ aan het Nederlandse publiek. De jonge zangeres is met haar kraakheldere stem een waardige toevoeging voor het volkse Nederlandse levenslied.

 

Afgelopen jaar werd de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber betoverd door een stem die ze hoorde op de radio. Omdat, zij nieuw talent een warm hart toedraagt besloot ze contact op te nemen. De carrière van de sympathieke zangeres is hierdoor het afgelopen half jaar in een stroomversnelling geraakt! Televisieoptredens, interviews én als hoogtepunt een optreden tijdens het concert van Marianne Weber.

Klazina Jonker afkomstig uit Workum en geboren in 1995 brengt op 14-jarige leeftijd haar debuutsingel uit. Diverse singles volgde. Anno 2015 is een compleet nieuw team om de jonge zangeres heen gebouwd. De single ‘Toeval Bestaat Niet’ wordt vergezeld door een bijpassende videoclip. Het nummer is geschreven door Jeffrey Weber, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music.

Klazina Jonker staat voor het échte levenslied: dit immens populaire genre heeft er een zeer talentvolle en veelbelovende artiest bij!

De single ‘Toeval Bestaat Niet’ is legaal te downloaden via de bekende download portals.