Nieuwe single voor Frits Verhoeven.

Frits Verhoeven en steeds weerFrits Verhoeven die in Mei 2014 zijn eerste single heeft uitgebracht De Deur Staat Altijd Voor Je Open. De tekst was gebaseerd op zijn dochter die het ouderlijk huis heeft verlaten. Maart 2015 zijn tweede single Eens Neem Ik Jou Terug In Mijn Armen alle twee de singles hebben leuke Airplay gekend.

Nu komt Frits Verhoeven met een mooie cover die we eigenlijk al meerdere keren hebben kunnen horen met als titel En Steeds Weer Huil Je. Er is zeker een twijfel geweest om deze single uit te brengen, maar de reacties waren zo goed dat Frits Verhoeven er toch voor gekozen heeft.

Mario Veldman de producer van zijn nieuwe single heeft er een gevoel in weten te plaatsen waarin Frits Verhoeven zich precies thuis voelt. Met een heerlijke volle productie waarin de welbekende accordeon de boventoon voert en dat is zeker ook niet vreemd, Frits is een reiziger en die trots laat hij dan ook altijd zien en horen in zijn nummers. De single is te koop bij de welbekende download portals en te horen bij de populaire streams.