Nieuwe single Patrick van der Worp

patrick Zo Zonder PardonPatrick van de Worp is geboren op 4 juni 1981 te Rotterdam. Het muzikale zat er bij Patrick al vroeg in, want op 4 jarige leeftijd, zong hij al uit volle borst mee op de vrolijke klanken van het nummer “Ik verscheurde je foto” van Koos Alberts. Na Patrick’s tienerjaren begon zijn muzikale carrière pas echt toen hij contact zocht met Martin Dams en hem de vraag stelde of hij wat voor Patrick kon betekenen?
Het balletje ging hierna snel rollen en zo stond Patrick 7 maal in het Polman stadion, thuishaven van voetbalclub Heracles Almelo. Het duurde even voor Patrick zijn eerste single uitkwam, maar in 2009 was het dan zover: “Als ik het gisteren geweten had” werd meteen aardig opgepakt door onze zuiderburen. De opvolger in 2010 “Echte liefde” belande zelfs op een 296epositie van de TV Oranje top 1000.

Hierna volgden nog “Jouw Stem” op het label Storm Records en de redelijk succesvolle singles “Alsof een Engel op je schouder” en Lieve schat kom bij me” die beiden geschreven en uitgebracht zijn door Frank van Etten. Deze werd in 2014 opgevolgd door “Kom maar ‘t liefst bij mij”, waarvan Patrick de tekst zelf heeft geschreven. En in 2015 met de singles ‘zij is jou verlangen’ en ‘voel de zomer komt eraan’.

Nu is hij terug met een geheel vernieuwde style met het nummer ‘Zo zonder pardon’ geschreven door Henny Thijsen en geproduceerd door Maarten de Groot en Gerto Heupink en uitgebracht onder het label van HK Music all-in. ‘Zo zonder pardon’ is een heerlijk luister liedje met een ruwe kant