Nieuwe single Master Stu

master stu ik kan niet zIn de zomer van 2015 kwam Master Stu uit met het bekende nummer “ Het Rode Licht “ maar dan in een dance uitvoering. Een nummer waar bij stilzitten niet mogelijk is. Master Stu is geen zanger die graag stil zit, Hij houd van een feestje. Dit weten zijn fans maar al te goed. Overal waar Master Stu komt is er binnen 10 minuten wel een polonaise.

Mede omdat hij wel eens wat anders wou heeft hij dit keer een rustig nummer gemaakt. Omdat het nummer heel anders is dan jullie gewend zijn, en omdat het lied voor hem een speciale betekenis heeft, velen van jullie een soort van troost kan bieden, zoals het ook voor hem doet. Het is een cover van “Aerosmith I don‘t want to miss a thing “met een eigen geschreven tekst genaamd “ik kan niet zonder jou”. Dit nummer is uitkomen op het label Angelsrecords. Vanaf vandaag te downloaden via de legale download portals – te beluisteren via streaming sites en natuurlijk te koop via de reguliere verkooppunten. Ook is hij aan te vragen bij u favoriete radiostations.

 

Master Stu Biografie
Master Stu heet eigenlijk Carlo Stuger, en is 18 maart 1967 geboren in Paramaribo te Suriname. Zijn bijnaam was toen “Master”, maar toen men hem eenmaal had horen zingen, werd dit; “Master Stu”. Carlo kwam in 2005 naar Nederland en nadat hij een vaste baan als beveiliger had gevonden heeft hij het zingen weer als “hobby”. Opgepakt. Eerst heeft hij wat meegezongen in Surinaamse bandjes en is daarna, solo met Engelstalige nummers begonnen. Twee jaar geleden kwam daar verandering in.
Een radiostation kwam met een idee, of hij het leuk zou vinden om een nummer van Andre Hazes op te nemen Hiermee begon een nieuw tijdperk voor Master Stu! Wat begonnen is als grap, sloeg in als een bom en mensen waren wild enthousiast. Na het nummer “Ik meen het” volgden er nog meer nummers van Andre Hazes. Maar na een tijdje kwamen er mooie nummers uit “de oude doos” zoals nummers van Rob de Nijs, Willy Alberti en vele anderen. Inmiddels heeft Master Stu al een paar eigen nummers op zijn naam staan. hou je van hem, Het wordt zomer, Ik heb geen poen en zo nog een aantal doen het erg goed en worden regelmatig gevraagd tijdens optredens.
Master Stu treedt nu heel vaak op in cafés op feesten en partijen, kleine en grotere evenementen, en ook voor benefietavonden is Master Stu altijd te vinden. Master Stu is ook een geweldige entertainer, waar hij ook komt, hij krijgt iedereen op de dansvloer, en alle lachers op z’n hand. Veel mensen praten nog lang na over “die te gekke Surinamer” die ervoor zorgt dat het echt een feest wordt! En vaak volgt de vraag: Wanneer treedt je hier weer op?