Nieuwe single en album Mark Rijs

MarkRijs - hoes single DoenjaMark Rijs, afkomstig uit Leiden, viert dit jaar zijn 10 jarige jubileum.  Mede daarom heeft Mark een album met 12 tracks verzameld die heel duidelijk laten horen dat Mark Rijs van alle markten thuis is.  Het album kent mooie ballades, maar ook feest nummers en is opgenomen bij o.a. Manfred Jongenelis en Frank Verkooyen.
De singles die eerder bij Rood Hit Blauw en ABC Entertainment zijn uitgebracht staan ook op het album aangevuld met nieuwe liedjes. Titel van het album “In Mijn Hart”. Als voorloper op het album is er nu eerst de single de single “Doenja”

Mark Rijs - album in mijn hartMark Rijs, die elke week met een goed gevulde agenda door het land reist, zit nu alweer 2 jaar bij zijn huidige platenlabel D-River Music en is erg tevreden over de samenwerking. Op 31 oktober is het dan eindelijk zover, zo’n 800 mensen zullen dan getuige zijn van zijn album presentatie in Warmond (Leiden) Gastoptredens van o.a. Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst, Rinus Ponsen, Ray van der Heiden, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel en Frank Verkooyen zullen deze avond onvergetelijk maken.