Nieuwe single Duo Toe Maar Ft Paulus Schäfer – Alles komt en keert weerom

duo toe maar pauDuo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Patrick treed hiermee in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan o.a. met Tony Bass (Gina Lollobrigida).

 

Duo Toe Maar is zijn bijzonder trots dat ze op deze nieuwe single, de muzikale medewerking hebben van de wereld vermaarde gipsy-jazz gitarist Paulus Schäfer. Met wie Duo Toe Maar ze eerder samen werkten (2008) op de single Gipsy lady in de zomerzon.

De nieuwe single gaat over ‘pure liefde’. Bij echte liefde is de ander het belangrijkst, belangrijker dan jezelf (als die boven water komt dan schuift die mij opzij). Op deze nieuwe single gaat het tussen de relatie van vader en zoon.

Bij de single is een videoclip geproduceerd en is hij te downloaden via alle bekende download portals.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2sKLYLhhIEw