NIEUWE SINGLE COLINDA GETITELD “WAS IK MET JOU MAAR NOOIT GETROUWD”

colinda Was Ik Met Jou Maar Nooit Getrouwd VoorkantDe titel van de nieuwe single ‘Was ik met jou maar nooit getrouwd’ is erg toepasselijk voor Colinda. Het nummer is geschreven door Jheron van der Heiden en zou in eerste instantie door Frans Duijts worden uitgebracht. De zanger die binnenkort 10 jaar in het vak zit besloot echter het lied niet op te nemen.

Jheron is een gezamenlijke vriend van Colinda en haar ex. Omdat de tekst als het ware op de huid van hen was geschreven bood hij Colinda het nummer aan. Ze ging ermee naar haar vaste producer Harald Queens die er vervolgens een splinternieuw herkenbaar Colinda liedje van wist te maken.

‘Nadat de productie klaar was liet ik het aan m’n oudste dochter horen. Ze vroeg gelijk of de tekst uit de pen van Jheron kwam. Nadat ik dat bevestigde schoot ze gelijk in de lach en zei ‘ Dat slaat op jou en je ex….Dat is het verhaal wat mijn vader over jou heeft verteld. Dat heb ik zo vaak gehoord’. Vervolgens moesten we allebei lachen. Wel apart dat ze mij hierin herkende’, aldus Colinda die momenteel erg gelukkig is met haar man Guus Pronk.