Nieuwe single Belinda en José beetje ondeugend

belinda en jose duBelinda en José zijn terug met dé opvolger van onder andere ‘Bubbelbad’ en ‘Maak me gek gooi je haar los’. De nieuwe single ‘Du bist Wunderbar’ is grappig en een beetje ondeugend, net zoals de zangeressen.

 

Belinda en José zijn niet alleen grappig en een beetje ondeugend. “Wij zien er leuk en gezellig uit en zingen ook leuke nummers.”, vertelt Belinda. Aan die leuke nummers kunnen ze vanaf 1 oktober ook de nieuwe single ‘Du bist wunderbar’ toevoegen.

De tekst van de single ‘Du bist wunderbar’ is deels Nederlands en deels Duits. Belinda en José zingen over een heiße jongen en over typische Duitse dingen zoals: Schnapps, Möselwein, bier en worst. Over worsten zingen an sich is niet apart, tenzij het Belinda en José betreft. Het wordt ondeugend met een dikke knipoog. “Wij delen vaak sokken, komkommers of bananen uit. Dat kunnen nu worsten worden.”, vertelt Belinda.

De tekst van de single is door José geschreven op muziek die ze hebben gehoord op een Duitse Après-ski cd. Met deze muziek, de tekst en de wens om het grappig en ondeugend te maken, is dit vrolijke, up-tempo nummer geboren.