Nieuwe clip Die Tolle Leute!

die tolle leuteAl jarenlang zijn ze te zien op vele Oktoberfesten in binnen- en buitenland! Door het jaar heen staan ze in vele feesttenten, en waren ze tevens meerdere malen te gast op het bekende Coen und Sanderfest in de HMH en de Westergastfabriek. We hebben het hier natuurlijk over de populaire “Duitse” feestact Die Tolle Leute.
die tolle leute saufenOp dit moment zitten ze weer midden in de Oktoberfest drukte en zetten ze weer vele zalen en tenten op hun kop. Tussendoor hebben ze hebben ze toch weer tijd gevonden voor de opnames van een spetterende videoclip die luistert naar de voor Oktoberfesten zo toepasselijke titel; Saufen, saufen, saufen! Tijdens een verblijf in het Oostenrijkse Westendorf, waar Die Tolle Leute al jaren
graag geziene gasten zijn, werd de clip geschoten en nu bij de aftrap van het Oktoberfest seizoen is het de ultieme gelegenheid deze te presenteren aan de buitenwereld. Via YouTube is de clip al te zien en deze zal binnenkort ook op de bekende TV zenders als Schlager TV en TV Oranje in geheel het land te zien zijn.

Wil je verder op de hoogte blijven van de shows van Die Tolle Leute, like dan de
Facebook pagina op http://facebook.com/dietolleleute of check de website
http://tolleleute.de