Nieuw seizoen Roy Donders “Stylist Van Het Zuiden”

roy donders de stylist van het zuiden pr Roy Donders keert weer terug naar RTL 5 met een nieuw seizoen “Stylist Van Het Zuiden”.  Vanaf 27 oktober (20:30 uur) kun je weer genieten van de Realityserie waarin de Tilburgse glitter- en glamourkoning Roy Donders wordt gevolgd.

Roy heeft weer grootse plannen en dat levert zeker weer vele hilarische momenten op. Geen glitterconcert helaas. Roy laat eind vorige maand via FB weten;

Hallo lieve glitterfans,
Dit weekend heb ik een heel moeilijk besluit genomen. Ik ga dit najaar niet de theaters in met mijn eerste glitter en glamourtour. Het spijt me enorm dat het op zo n korte termijn is en dat ik jullie moet teleurstellen.
In de aanloop naar de première merkte ik dat het me niet lukt om voldoende tijd vrij te maken voor deze tour. Mijn winkels en mijn kledinglijn nemen me op dit moment teveel in beslag. Daardoor kan ik niet de show neerzetten die ik wil. Dit zou mijn eerste tour worden en ik wil dat die geweldig wordt en dat iedereen die komt kijken een fantastische avond heeft. Dat kan alleen als ik me voor de volle 100% kan richten op de show en dat gaat nu helaas niet.
Nogmaals mijn oprechte excuses aan iedereen die een kaartje heeft gekocht. Weet dat ik dit vreselijk vind en dat ik hoop ooit terug te komen met een wervelende show.
Natuurlijk krijgen de mensen die al een kaartje gekocht hebben hun geld terug.
X
Roy