Nick & Simon lanceren nieuwe single ‘Met Dank Aan Jou’

nick simon met dank aan jou 3Nick & Simon lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Met Dank Aan Jou’, die afkomstig is van het album ‘Open’. Tijdens de albumpresentatie in Paradiso op 2 oktober j.l. zijn de beelden voor de bijbehorende videoclip geschoten. Aan de single zijn drie live bonus tracks toegevoegd, die zijn opgenomen in Paradiso.

 

‘Met Dank Aan Jou’ gaat vandaag zowel fysiek als digitaal in release.

‘Open’ is het zesde studioalbum van Nick & Simon, dat op 18 september verscheen. Het album is geschreven door Nick & Simon en geproduceerd door hun vaste producer Gordon Groothedde. Tot en met 3 januari vindt de kunstexpositie ‘Open’, geïnspireerd op het gelijknamige album, plaats in museum De Fundatie (Zwolle). Met ‘Open’ maken Nick & Simon de verbinding tussen muziek en beeldende kunst.

18, 19 en 20 december geven Nick & Simon vier spectaculaire kerstconcerten in Ahoy Rotterdam: ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ntk.nl

www.nickensimon.nl

Facebook Nick & Simon
Twitter Nick & Simon