Mick Harren lacht zolang hij leeft.

mickharren ik lach zolangEen zware tekst, maar met een goede boodschap… dat is de titel van Mick Harren’s nieuwe single; ‘Ik lach zolang ik leef’.  De clip >

 

Mick Harren heeft al een lange carrière achter zich, met daarin verschillende Muzikale hoogtepunten, maar ook een zoektocht naar de juiste opvolgers na deze hoogtepunten. Zo vergaat het deze talentvolle Amsterdamse volkszanger ook in zijn leven. Met recht is het, net zoals bij zovelen, Bloed Zweet en Tranen en een ware rollercoaster op weg naar……..dat beetje geluk, dat ieder mens zo verdiend.Als je dit allemaal gaat vertalen naar muziek, en dat je wilt delen met iedereen die hetzelfde voelt of ooit al eens beleeft heeft, dan heb je een knaller van een Levenslied nodig, om dat te zeggen wat je voelt.

IK LACH ZOLANG IK LEEF, kan zonder een moeite in het rijtje gezet worden van de grote Levensliedknallers zoals bijvoorbeeld o.a: Zij gelooft in mij /Waarom Andre Hazes – Daar sta je dan / Rene Froger. Vanaf de eerste klanken wordt je geraakt tot diep in je ziel, en wordt je meegezogen in het verhaal achter dit liedje. Een fantastische single, geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar. Regie clip; Jan des Bouvries jr.