Mick Harren en Jan des Bouvries jr. dikke ‘Mick’

mickharren3632a150 ‘Bij een nieuw lied, moet een nieuwe clip!’, dat zijn de woorden van de regisseur van de nieuwe clip bij het nieuwe levenslied van Mick Harren.  En die regisseur is niet zomaar een regisseur, maar het is Jan des Bouvries jr, inderdaad…. de zoon van!
Jan des Bouvries jr, fan van het eerste uur van Mick Harren, zorgt ervoor dat alles vandaag in kannen en kruiken loopt, tijdens de clip opnames van de nieuwe single van Mick Harren met titel “Ik lach zolang ik leef”. Een lied met een boodschap, door het leven gegrepen, een tranentrekker, een meezinger, die je vanaf de eerste noten meesleept tot een vrolijk einde. De Sterrenparade krijgt zojuist van Mick te horen, dat alle mooiste Gooise meisjes door Jan persoonlijk zijn gevraagd in de clip.

Door de Sterrenparade