Met nieuwe single verovert Corina vele harten ook in Nederland

Corina - Ik laat je niet gaanCorina startte haar zangcarrière op zeer jeugdige leeftijd door deel te namen aan verschillende zangwedstrijden. En ze genoot een muzikale opleiding van 12 jaar in de Muziekacademie en het Koninklijk Conservatorium van Gent. Haar talent werd al vroeg opgemerkt door Willy Somers die haar opnam in zijn orkest als vaste zangeres en die met haar enkele duetten zong.

In de jaren die volgden kwam ze regelmatig de hitlijsten in o.a. “ Met Jou” en “ Voorbij” Ze zong de titelsong van “The Debtors” . Naast vele solo singles en albums was Corina ook een veelgevraagd studiozangeres. Belle Perez – Jo Vally – Milk Inc. Garry Hagger en Willy Sommers hebben met regelmaat van haar diensten gebruik gemaakt. Nu de dagen korter worden weet de sympathieke Vlaamse ons te verrassen met “ Ik laat je niet gaan” een cover van de internationale hit “ I won’t let you go” van Agnetha Faltskog, de blonde zangeres van Abba. In eigen land al bekroond met de PRACHTPLAAT bij Family radio en stevig in rotatie bij de diverse andere radiozenders. “ Ik laat je niet gaan” kan worden gezien als voorloper van haar album die in planning staat voor de eerste helft van 2016. De single is volop verkrijgbaar in de download portals. En van deze single is ook een clip gemaakt die stevig in rotatie staat bij o.a. MENT TV