‘LIEGEN EN BEDRIEGEN’ ; met deze single hoopt Wendy de Laat, de rest van Nederland te veroveren.

wendy de laat liegenHet is een echt feestelijk nummer waarmee ze hoopt dat het op elk feestje en in iedere kroeg te horen is .Het is een nummer waarmee je al snel in de stemming komt, zo eentje waar je de gehele boel mee op stelten zet, zo eentje die al snel blijft hangen… ‘ Liegen en Bedriegen’ verteld het verhaal van een vrouw die haar partner echt helemaal beu is en voor zichzelf kiest.

Een verhaal met duidelijke en krachtige taal, maar zodra je het meezingt wordt je er al vrolijk van.
In september 2014 kwam Wendy met haar zelfgeschreven debuut–single ‘Zonder jou’. Wendy houdt van het echte levenslied, en staat er in korte tijd om bekend dat ze iedereen met haar gevoelige nummers weet te raken. En om zichzelf van een andere kant te laten zien, komt ze nu met ‘Liegen en Bedriegen’.
Na even zoeken kwam Wendy uiteindelijk bij Edwin van Hoevelaak terecht. Edwin had een mooi nummer liggen waar hij een vrouw voor zocht, eentje die dit met de juiste hoeveelheid pit kon weten te brengen, nou Wendy kon zich daar wel in vinden, dus de keus was toen snel gemaakt. Ondertussen maakt ze met Coen van Hoevelaak een geweldige clip, en dit alles gebeurt in de Rooftop Studios onder het label van Holliwood Records.
Wendy is benieuwd wat deze stap haar gaat brengen, maar ondertussen doet ze waar ze van geniet.. Het zingen en het lied overbrengen op iedereen die het horen wil, met haar hart en ziel en met een lach en een traan….