Lekker Lekker door bij TVOH

athur ter voertArthur ter Voert, bekend uit de band HIKE dat een zomerhit scoorde met ‘Lekker Lekker in de zon’, is een ronde verder bij The Voice of Holland. Arthur zong bij The Blind Auditions van The Voice of Holland gisteren het nummer “Sex On Fire” van Kings Of Leon. Hij kiest uiteindelijk voor coach Sanne Hans.

Aan de Gelderlander laat hij weten;
Zowel coach Sanne Hans van de band Miss Montreal als Ali B. zag het zitten in de zangkunsten van Ter Voert. Het duo draaide de rode jurystoelen om voor de Dinxperloër. Het maakt Ter Voert trots: “Vooraf had ik Marco Borsato in gedachten als geschikte coach voor mij, de stijl van zijn nummers ligt mij wel”, zegt hij eerlijk. “Maar omdat Sanne Hans ook het oosten komt, het direct over Dinxperlóóó had en omdat ze enthousiast als eerste drukte, koos ik voor haar. In 2011 heb ik haar al eens ontmoet, toen ik met de band Hike speelde op het lustrumfeest van de dj’s Coen en Sander.”

Foto; Arthur ter Voert