Laura brengt nieuwe single ‘Levenslang’ uit

laura levenslang.2Een breuk in de liefde is normaliter voor niemand goed, maar dat het voor inspiratie kan zorgen bewijst Laura met haar nieuwe single ‘Levenslang’. Een stevige ballad uit de pen van Jeff Zwart en Han Kooreneef.

Dat muziek de toekomst was voor Laura, dat stond al vast toen ze nog klein was. De zanglessen werden gretig bezocht en ook uitgebreid met gitaarlessen, zodat ze zichzelf kon begeleiden tijdens de zang.

Haar opgedane ervaring heeft Laura getest bij lokale- en nationale talentenjachten, zoals de Sterren.nl Academy II, waar ze workshop volgde van haar grote voorbeelden zoals; Jeroen van der Boom, Henk Westbroek, Des’Ree en Cecar Zuiderwijk. Tevens nam ze tijdens deze workshops haar debuutsingle op: ‘Niemand’.

Tijdens een gitaarsessie met Jeff Zwart werd een demoversie van het nummer ‘Levenslang’ gespeeld. Een ballad met aangrijpende teksten die een pijnlijke breuk in de liefde beschrijft. Het enthousiasme van Laura over de single groeide met de seconde en in overleg met Jeff Zwart werd er besloten dat Laura de single mocht opnemen. Het nummer is geschreven door Jeff Zwart en Han Kooreneef en wordt uitgebracht vanuit het label Prent Music.

Officiële website: www.lauradik.nl