Jij bent van mij Angel

Angel - Jij bent van Mij AngelVoor Angel was het starten van een eigen bedrijf een lang gekoesterde droom. Daarnaast heeft ze ontzettend veel doorzettingsvermogen en weet wat ze wil . Een zangeres met plezier – passie en zeker veel doorzettingsvermogen.
Na drie nummers zelf te hebben gezongen bij haar oude platenmaatschappij wist ze het zeker. Angel moest en zou een platenmaatschappij starten. In juni dit jaar wist ze het zeker en heeft ze haar stoute schoenen aangetrokken en is haar eigen platenlabel begonnen. Hierbij ging het haar in haar Label voor de wind. Maar toch kriebelde de muziek en het zelf een nummer maken enorm.
Mede doordat ze een samenwerking aan ging met componist Ton Spronk bloede het idee op om een nieuw nummer te gaan maken.

Hierbij ontstond het nummer “jij bent van mij Angel” een nummer gecomponeerd en geschreven door Ton Spronk maar bedacht door Angel zelf. Sterker nog het is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Het nummer is bedacht naar aanleiding van de dochter van Angel die tijdens de geboorte het zeker niet gemakkelijk heeft gehad.

Zeker zal Angel na dit nummer zeker niet stil zitten. Ze weet het zeker dit jaar word zeker beloond want als alles volgens plan gaat verlopen zal er van Zangeres Angel in het volgend jaar september 2016 een album verschijnen. Maar ze zal zeker niet gaan zitten wachten, want ook de kerst zal zeker niet vergeten worden
.
Het nummer “Jij bent van mij Angel” is nu aan te vragen bij je favoriete radiozender en te vinden via de download portals – de reguliere cd speciaal zaken – maar natuurlijk ook te beluisteren via Spotify, Itunes Juke en Deezer. Als fanatieke muziekliefhebber is het bijna onmogelijk de muziek van Zangeres Angel niet te horen want een uitgebreide promotie bij de radiozenders staat op de agenda. Voor actuele zaken volg deze sympathieke Noord Hollandse via Facebook