JAN SMIT op zoek naar ULTIEME KERSTLIED met o.a. Jeroen Van Der Boom & 3JS

o denneboomMomenteel zit Jan Smit in het hoge noorden om alvast in de kerstsfeer te komen voor zijn nieuwe AVROTROS programma O Dennenboom. Samen met zijn muzikale vrienden van 3JS, Jeroen van de Boom en Dave en Arjan van The Kik gaat hij op zoek naar de ingrediënten van het ultieme kerstlied.

Oude kersthits worden onder de loep genomen en nagespeeld en de beste kerstclips worden geanalyseerd. TV kok Ramon Beuk reist mee en zorgt voor een perfect kerstgerecht. O Dennenboom is vanaf woensdag 11 november wekelijks om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Om in de juiste stemming te komen strijkt het gezelschap neer in een Zweedse blokhut die gaandeweg wordt omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Hier hopen ze antwoord te krijgen op de vraag welke ingrediënten nodig zijn voor het ultieme kerstlied. Om inspiratie op te doen gaan de mannen kijken hoe de lokale bevolking zich voorbereidt op het kerstfeest en gaan ze op zoek naar de Kerstman. Vanuit hun eigen kersthut beluisteren ze bekende kersthits en ondernemen ze diverse activiteiten om zo uiteindelijk, in zes afleveringen, tot een nieuwe kersthit te komen. De opbrengst van deze single gaat -geheel in het kader van de kerstgedachten- naar Serious Request.

 

O Dennenboom, is vanaf 11 november elke woensdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3