Jan Smit maakt artietsen bekend voor FC Volendam Gala

jan smit gala fc volendamHet jaarlijkse FC Volendam Gala staat gepland op zaterdag 19 december 2015 en wordt, na het grote succes van vorig jaar, weer gehouden in de galatent op de middenstip van het veld in het Kras Stadion! Er zullen optredens zijn van; Rob de Nijs, ABBA Tribute, Glennis Grace en de Marcel Fisser-band.

Jan; Het zal u aan niets ontbreken tijdens het FC Volendam Gala en u zult genieten van de buitengewone ambiance. U krijgt meerdere heerlijke gerechten voorgeschoteld waarbij wij prachtige wijnen schenken. Fantastische entertainers zoals Rob de Nijs, ABBA Tribute, Glennis Grace en de Marcel Fisser-band zullen u muzikaal verwennen. Daarnaast zullen er ook een aantal ‘Surprise Acts’ ten tonele verschijnen. Net als vorig jaar wordt het FC Volendam Gala gepresenteerd door Quinty Trustfull. Het bijwonen van dit unieke Gala zult u beslist niet vergeten! Tijdens de avond zal een loterij worden gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de jeugdopleiding van FC Volendam.

jan smit gala fc volendam