Imca Marina houdt niet van jubileumconcerten, maar wel van wijn

imca marina vinoNa odes aan mannen, Majoor Bosshardt en Spanje, is het nu tijd voor Imca Mari- na om een ode te brengen aan haar levenselixer; wijn! Ondanks dat Imca niet van eigen jubileumconcerten houdt, want die geeft ze namelijk nooit, wil de rode diva toch graag even stilstaan bij het feit dat ze al reeds 50 jaar, als vrijgezelle meid geniet met Vino en een leven vol plezier.

 

“Tante, weet u hoe lang u dit nummer zingt?“ “Dat is 40 jaar, nee dat kan wel 50 jaar zijn!” antwoordde Imca Marina lachend toen één van haar kleine neefjes en nichtjes vroeg hoe lang ze al zong. Waarna ze er vluchtig achteraan antwoordde: “Och, Vino vino, dan is het daar fout gegaan!”.

Hoelang Imca Marina al zingt, weet ze zelf niet eens meer. Maar dat ze elke keer weer de tent op haar kop weet te zetten, daar bestaat geen twijfel over. Met haar laatste single: “Vino, waar is het fout gegaan” brengt ze met de gezelligheid van dit echte Imca-lied een ode aan een leven vol vertier.

Het nummer is opgenomen, geproduceerd en gearrangeerd door Mark Pepping uit Eelde en gemixt door producer Edwin van Hoevelaak uit Holten. De single wordt uitgebracht op het label Holliwood Records.

Officiële website: www.imcamarina.nl