Franky Falcon dit jaar 25 jaar op de bühne, brengt voor zijn jubileumconcert eerst nog leuke single uit!

FrankyvoorFranky Falcon brengt zijn nieuwe single ‘Jij Laat Me Zien Wat Liefde Is’ uit op het label van Rood-Hit-Blauw Produkties! Opnieuw een productie van Mario Veltman en de tekst door Ton Spronk is dit weer een stap in de goede richting. Al ruim 25 jaar is de zanger afkomstig uit Den Bosch actief in de muziekwereld.

En met de titel ‘Brabants Feestbeest’ op zak tovert de ras entertainer elk optreden om tot een groot feest!

De voorbereidingen voor het Jubileumconcert op 12 december in De Ster te Nieuwkuijk zijn in volle gang! Met gastoptredens van o.a. Marianne Weber, John de Bever en Jordi Falcon wordt er op deze bijzondere dag ook een full album gepresenteerd! Een album met daarop de onlangs uitgebrachte singles maar ook nieuw materiaal, waar op dit moment hard aan gewerkt wordt. Kaartverkoop: frankyfalcon@home.nl of www.dsnk.nl

De CD single ’ Jij Laat Me Zien Wat Liefde Is’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.