FRANK VERKOOYEN – LEEF MAAR

Frank Verkooyen - Leef maar!Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger die de afgelopen zomer in de vaderlandse hitlijsten te vinden was met zijn single ‘Het wordt vast een mooie zomer’, geeft zijn moto: “Feest begint met een F”weer een hoger level.

Deze muzikale duizendpoot, winnaar van de Zomerkanjer 2015 op HollandseHitsForum.nl, producent van diverse artiesten en zanger, heeft inmiddels zelf ook een hele reeks hits op zijn naam staan. De samenwerking die Frank Verkooyen vorig jaar in oktober is aangegaan met Berk Music heeft geresulteerd in wederom een gloednieuwe single.

‘Leef maar’ is een krachtige aanstekelijke feestversie van het nummer ‘Dreamboat’ geschreven door Hans Bouwens en uitgebracht in het jaar 1976 door de ‘George Baker Selection’. Zal deze derde Adrie v.d. Berk / Frank Verkooyen-samenwerking ook driemaal scheepsrecht betekenen? De tekst voor deze verrassende single is door Frank zelf geschreven en uiteraard tekende hij ook voor de productie en het arrangement van deze single.

Vanaf vrijdag 30 oktober landelijke release en verkrijgbaar. De bijbehorende video is geheel in animatie stijl opgebouwd door Redgellmedia en voegt werkelijk iets toe aan deze feestknaller! Feest begint weldegelijk met een F !