FERRY GOORDEN VERRAST MET PAKKENDE FOXTROT!

ferry GDe op 7 mei 1986 in Breda geboren Ferry Goorden debuteerde in 2008 met het album ‘Dromen Worden Waar’ en de daarvan afkomstige singles ‘Ik Droom Haast Elke Nacht Van Jou’ en ‘Die Ene’. De nu 29-jarige in Tilburg woonachtige zanger belandde door enthousiaste reacties van het publiek uiteindelijk in de studio en op de podia.

Ferry zelf was daar misschien nog wel het meest verbaasd over! Het zetten van die stap bracht hem in die tijd meteen al bij diverse televisie- en radioprogramma’s door heel ons land.

Vanaf 2010 zijn de nummers die Ferry uitbrengt afkomstig uit de studio van Waylon v.d. Heijden, bekend van o.a. zijn producties voor Django Wagner. Singes als ‘Kom Bij Mij Bambina’ uit 2010, ‘Mañana’ en ‘Een Wereldwonder’ beiden in 2012 uitgebracht en ‘Als Ik Haar Zo Zie Dansen’ dat een jaar nadien verscheen, hebben Ferry Goorden stevig op de muziekkaart van ons land gezet! Ferry koos nadrukkelijk voor kwaliteit door gebruik te maken van veel live ingespeelde instrumenten waarmee de zanger een eigen- en dus herkenbare en dansbare sound wist te creëren.

De man achter de zo succesvolle en immer uitverkochte Brabant Spektakels (i.s.m. Café Ons Thuis), en waar de creme de la creme van de Nederlandse muziek optreedt, komt nu met de single: ‘Ooit Was Ik Blind’. “Met trots kan ik vertellen dat ik het liedje zelf heb geschreven in samenwerking met Waylon van der Heijden en met medewerking van geweldige muzikanten en backing vocals”, zo laat Ferry enthousiast weten: “Het is anders geworden dan wat jullie van mij gewend zijn”! Op het Brabant Spektakel van 7 november in Terheijden, viert Ferry zijn 10-jarig artiestenjubileum en wordt meteen zijn nieuwe single, uitgebracht op het label JC-Records, officieel gepresenteerd. Deze voor Ferry dus hele verrassende foxtrot, zal naar verwachting tot veel gezelligheid en enthousiasme gaan leiden in de feestzalen en kroegen.

‘Ooit Was Ik Blind’ is vanaf 24 oktober te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single verkrijgbaar zal zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.