Eerste officiële single Roy van Eldik “De Liefde Van Je Kind”

Roy van Eldik - hoes voorzijde De liefde van je kindRoy begon in 2003 met zingen, hij was toen een jaar of 20, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. In een plaatselijke studio heeft hij zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in Deventer, zijn geboorteplaats.

Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, en eigenlijk nooit zonder optredens gezeten. Hij heeft inmiddels een paar singletjes opgenomen voor zijn kennissenkring, maar nog nooit officieel uitgebracht.

Daar komt nu verandering in, want hij heeft een contract aangeboden gekregen van het label Holliwood records dat een album met hem gaat opnemen. Het management en boekingen zijn in goede handen van Lukassen Artiestenbureau, dat hem ontdekte op een muziekreis in Turkije.

Roy heeft inmiddels zijn vuurdoop gehad op het Mega Piraten Festijn in zijn Home Town Deventer 10 oktober j.l. Zondag 18 oktober is de presentatie van zijn single “De liefde van je kind”
in het café van zijn vriendin “Ons Café” waar hij zelf ook werkt, in de binnenstad van Deventer. Er zullen dan verschillende Nederlandstalige artiesten optreden.

Tekst, muziek en productie: Martin Sterken. Boekingen www.lukassen.nl . RTV Promotie Nel van Olm 0622949762