Een Hoofdrol & Single voor de 12 jarige Justen de Wildt

justen vrijheidJusten de Wildt uit Veenendaal heeft een nieuwe single VRIJHEID IS MIJN LEVEN en een hoofdrol in de film KONINGSDAG. Justen de Wildt (12jr) vind het heerlijk om nog jong te zijn en geen verplichtingen hebben. Daar gaat zijn nieuwe single ook over;  een heerlijke combinatie van een levenslied en volks.  Justen heeft de clip van deze single opgenomen in een echt volks eetcafé ’t Skeutje.

Het eetcafé waar Justen vaak een hapje gaat eten met z’n ouders.  Alle vrienden van Justen waren bij de clip.  Nederlands kampioen goochelen Dik van den Haak, kwam ook nog even wat goochelen voor Justen in de videoclip.
Justen die een pittig jaar achter de rug heeft en het even niet meer zag zitten door een wurgcontract, is nu weer helemaal terug en sterker dan ooit!  Hij speelt hoofdrol in de film Koningsdag naast Martijn Ficher (Andre Hazes) die 15 oktober gaat draaien en in december op tv te zien zal zijn.

Justen de Wildt – Vrijheid is mij leven 3.42
Release : 15-10-2015
Tekst: A Holsken
Muziek: A Holsken
Opname : Boemboem studio
Label: Antonio-Entertainment