“Een glimlach van jou” Chris Haverman

chris haverman glimlachZo heel af en toe komen ze bij Smaragd Music in de studio wel eens een ruwe diamant tegen. Een artiest met een stem, waar zij van denken dat die meer dan een ééndagsvlieg zou kunnen zijn.
En grappiger wordt het, als die artiest daar zelf niet eens erg in heeft… Zo’n artiest is Chris Haverman.

Chris, een frisse jonge vrachtwagenchauffeur van 21 jaar uit Raalte, stapte heel onbevangen onze studio binnen om “even een plaatje op te nemen”, maar tijdens deze opname, ontdekte producer Manfred dat deze jongen meer in zijn mars had. En zo werd “even een plaatje” al snel een heel album. Een album met prachtige gevarieerde liedjes, waarmee Chris’ capaciteiten perfect uit de verf kwamen.
Niemand, ook Chris’ vader Jannes en moeder Mieke, noch zus Dora hadden ooit kunnen denken dat Chris zijn stem voor zoveel beroering kon zorgen. Vader Jannes zag de toekomst van zijn zoon in het familie-metaalverwerkingsbedrijf, terwijl Chris zelf voornamelijk dacht aan feesten en auto’s. Én zijn vriendin Eilish en hun hondje Amigo natuurlijk, waar hij sinds kort mee samenwoont. Wij vrezen echter, als Nederland kennis heeft gemaakt met onze Chris, dat zijn toekomst op de vaderlandse podia zal liggen. Want Chris zingt met gevoel, met passie en… recht uit het hart !

Smaragd Music.
Single: “Een glimlach van jou”
Label: Smaragd Music
Componist J. van der Heiden
Productie Manfred Jongenelis