DVD opnames van uitverkochte SterrenGala 2015

03ee68f0e77be525d97e8c8dac16dccbNog even en dan is het zover. 31 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sporthal De Vlinder in Ter Aar, ontvangt hij ’s avonds 800 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots.

De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd zoals Corry Konings, Stef Ekkel, Frank en Mirella, Ria Valk, Henk Bernard en vele anderen.

De avond zal voor de Ter Aarse zanger een speciaal tintje krijgen. Hij krijgt namelijk zijn splinternieuwe album uitgereikt, en de avond zal worden verfilmd voor de nieuwe, alweer vijfde DVD van De Hollander. “De avond is zo een happening, dat het mooi is om voor de bezoekers opnieuw thuis te beleven op DVD” vult Marco aan.

De avond start om 19.00 uur en de show start om 20.00 uur. Voor informatie 0172604016.