Dubbele dag voor Raymond Smit

raymond smit vaderDe Zwolse zanger Raymond Smit zingt in zijn nieuwe single ‘Want ik ben je vader’ uiteraard over een kind. ‘Het liedje gaat niet zo maar over een kind, maar gaat echt over mijn zoon. Mijn vrouw had tranen in haar ogen toen ze voor het eerste het liedje hoorde.’ Raymond Smit zingt al jaren, maar voor het eerste in zijn carrière kiest hij voor een liedje, die hem persoonlijk raakt. 

19 september was de dag van de cd-presentatie. Raymond’s moeder werd onverwacht zaterdagmorgen opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. ‘Ik wilde alles annuleren. Ze is gedotterd en voelde zich gelijk 200% beter. Ze adviseerde mij om het gewoon door te laten gaan, de cd-presentatie was zo goed als uitverkocht.’

De Zwolse zanger zong het liedje voor het eerst op zijn cd-presentatie in een bomvolle café restaurant De vrolijkheid in Zwolle. Het was een geweldige middag met medewerking van diverse collega-artiesten.

’Uiteraard heb ik nadien gelijk mijn nieuwe single naar haar toegebracht. Het liedje gaat erover de onvoorwaardelijk liefde voor je kind. ‘Ik zag mijn moeder stralen, toen ik haar mijn nieuwe single liet zien en vertelde over de succesvolle middag. Dat was misschien wel het mooiste moment van de dag.’